Vacurex

Snelle en stevige erectie

Met slechts één druk op de knop of enkele pompbewegingen heeft u weer een stevige en dikke erectie zoals u dat gewend bent. Vacurex brengt de intimiteit en seksualiteit weer terug in uw leven!

Geen pillen nodig!

U hoeft geen pillen meer te slikken! U bent zuinig op uw lichaam en daarom gebruikt u liever een vacuümpomp. U blijft gezond, zonder bijwerkingen!

Duizenden geholpen

De vacuümpomp wordt al tientallen jaren met veel succes toegepast bij mannen met een erectieprobleem. Veel mannen kiezen voor Vacurex!

Penisvergroting met Vacurex

U kunt de Vacurex pomp ook gebruiken om de penis te vergroten. Deze vergroting zal maximaal enkele centimeters bedragen. Volg onderstaande stappen.

Tip: Om pijnlijke situaties te voorkomen bij het vacuümpompen, adviseren wij u om wat schaamhaar te verwijderen.

Stap 1: Plaats de kegel op de cilinder en plaats de drukring.
Smeer de kegel en cilinder in met glijmiddel en schuif de maatring via de kegel over de cilinder.

Stap 2: Verwijder de kegel en plaats de rubberen maatring op de cilinder.
Afhankelijk van de omtrek grootte van uw penis kunt u bekijken welke rubberen maatring het beste gebruikt kan worden.

Stap 3: Bevestig de pomp aan de cilinder.
De handpomp wordt via de slang op het tuitje van de cilinder aangesloten.

Stap 4: Test de vacuümpomp op uw hand.
Voordat u de vacuümpomp op uw penis plaatst, raden wij u aan om eerst te oefenen op uw hand. U plaatst de cilinder tegen uw hand en begin met pompen. U zult dan de druk voelen van het vacuüm pompen. Indien dit niet gebeurd, kunt u uw hand rond bewegen om de pomp beter vast te zetten.

Stap 5: Smeer de pomp en uw penis in met glijmiddel.
Wanneer u de cilinder om uw penis plaatst, is het belangrijk om een goed glijmiddel gebruikt, zodat u de cilinder makkelijker kunt omschuiven. Hierdoor kleeft uw penis niet aan de wand van de cilinder. Smeer de maatring en cilinder in met glijmiddel. Smeer ook uw penis en het gedeelte van de buik waar de penis begint in.

Stap 6: Plaats de cilinder om de penis en verzegel deze.
Wanneer u de cilinder om uw penis geschoven heeft kunt u deze sluiten door de cilinder voorzichtig heen en weer te schuiven. Er vindt nu een luchtdichte verzegeling plaats.

*Stap 7: Start met pompen.
De pomp werkt het beste als u gaat staan. Zorg ervoor dat wanneer u begint met pompen, u uw testikels niet in de cilinder plaatst. Controleer nogmaals of alles echt goed zit en begin langzaam met pompen. U voelt vanzelf het vacuüm en ziet uw penis langzaam opzwellen in lengte en dikte.

Handpomp: Pomp de eerste keer niet meer dat drie keer en laat het bloed langzaam naar de penis stromen. Herhaal deze handeling met korte tussen pauzes om de 10 seconden.
Elektrische pomp: Stop even met pompen zodat uw penis de kans krijgt om vol te lopen met bloed. Wacht ongeveer 1 minuut en start dan weer met pompen om meer vacuüm te creëren. Uw penis zal zich verder vullen met bloed en langzaam recht op gaan staan. Doe dit net zo lang tot u ziet dat uw penis groot en stevig is.

Let erop dat u dit niet te snel doet want dat kan een verstoring van de erectie opleveren. Stop ook wanneer het pompen niet fijn voelt. Laat de penis rustig opzwellen en pomp dan weer langzaam verder. Het is belangrijk dat u dit rustig doet en hier de tijd voor neemt. De penis vult zich telkens met meer bloed en wordt hierdoor steeds groter.

Stap 8: Bindt de penis af met een drukring.
Op het moment van erectie, schuift u de elastische drukring van de cilinder af, in de richting naar u toe, zodat deze over de basis van de penis komt. Zo wordt voorkomen dat het bloed wegloopt en de penis stijf blijft. Houd de penis 20 minuten lang onder druk en verwijder de drukring daarna.

Stap 9: Herhaal dit 3x per week.
Wanneer u dit 3x per week doet, zult u merken dat het steeds makkelijker gaat en dat u uiteindelijk de ringen niet meer nodig heeft. Het kan voorkomen dat de bloedvaten in de penis niet direct reageren. Dit heeft er mee te maken dat zij nog niet gewend zijn aan dit proces. Oefen daarom eerst een paar keer en u zult merken dat u het snel onder de knie krijgt, en ontdekt welke techniek het beste bij u past.