Vacurex

Snelle en stevige erectie

Met slechts één druk op de knop of enkele pompbewegingen heeft u weer een stevige en dikke erectie zoals u dat gewend bent. Vacurex brengt de intimiteit en seksualiteit weer terug in uw leven!

Geen pillen nodig!

U hoeft geen pillen meer te slikken! U bent zuinig op uw lichaam en daarom gebruikt u liever een vacuümpomp. U blijft gezond, zonder bijwerkingen!

Duizenden geholpen

De vacuümpomp wordt al tientallen jaren met veel succes toegepast bij mannen met een erectieprobleem. Veel mannen kiezen voor Vacurex!

Omgaan met erectieproblemen
(voor u en uw partner)

Een man met een erectieprobleem of impotentie krijgt geen erectie of deze wordt niet (blijvend) hard genoeg. Niet alleen voor de man is dit vervelend, ook zijn partner heeft hier mee te maken. Het wordt moeilijk tot onmogelijk goed te penetreren. De kwaliteit van de seks wordt minder. Hierdoor kan er ook veel onzekerheid bij beide partners ontstaan. Hoe kunt u hier samen mee omgaan?

Onzekerheid bij de man
Het niet kunnen krijgen van een (goede) erectie kan veel onzekerheid bij een man veroorzaken. Het gevoel van mannelijkheid wordt aangetast. Hierdoor kan seks minder fijn worden. Uiteindelijk kan het gebeuren dat de man seks uit de weg gaat. Er worden allerlei smoesjes bedacht of de partner wordt ontlopen. Ook knuffelen gebeurt niet meer omdat dit de indruk kan wekken dat er iets verwacht wordt. Zo verdwijnt de intimiteit uit de relatie en de partners gaan langs elkaar heen leven.

Onzekerheid bij de partner
Veel partners worden onzeker wanneer hun partner een erectieprobleem heeft. Ze denken dat het aan hen licht, ze onaantrekkelijk of oud gevonden worden, hij niet meer van ze houdt of dat er misschien een ander in het spel is. Het is dan ook belangrijk op tijd bij uw partner aan te geven wat uw onzekerheden zijn. Vaak is een schuldgevoel of onzekerheid onterecht.

Praten over het erectieprobleem
Praten over een erectieprobleem met je partner is niet makkelijk. Toch is het belangrijk te blijven communiceren en je gedachten en onzekerheden te delen. Wanneer het probleem verzwegen wordt kan de seks minder worden en uiteindelijk helemaal uit de relatie verdwijnen. Dit is niet de bedoeling, seks is belangrijk voor een goede relatie.

Wanneer er in de relatie sprake is van liefde en respect is de kans groot dat er ook open en eerlijk over het erectieprobleem gesproken kan worden. U zult zien dat dit meteen al opluchting geeft. Eventueel kan een huisarts of andere deskundige bij het gesprek aanwezig zijn.

Tips om het gesprek opgang te krijgen

  • Zoek het juiste moment. Kies een moment uit wanneer beide partners tijd hebben om uitgebreid over het probleem te kunnen praten. Niet vlak voor een van beide weg moet of ’s avonds als het al laat is.
  • Praat vanuit de ik-vorm.
  • Probeer elkaar niet te kwetsen.
  • Probeer positief naar de situatie te kijken. Denk in oplossingen, niet in problemen.
  • Breng wat humor in het gesprek. Wanneer de situatie zwaar en dramatisch wordt zal niemand zich beter gaan voelen.
  • Blijf seksueel actief. Kijk wat er nog wel mogelijk is. Maak gebruik van een uitgebreid voorspel om elkaar op het gemak te stellen en te ontspannen.

Samen naar een oplossing zoeken
Nadat u samen over het probleem gesproken heeft zult u misschien beide al een idee hebben wat de oorzaak kan zijn. Wanneer dit niet duidelijk is of zelf niet op te lossen is, is het verstandig naar de huisarts te gaan. Samen met de huisarts kan besproken worden of uw gedachten inderdaad kunnen kloppen of dat er nog andere oorzaken kunnen zijn. De huisarts kan u doodverwijzen naar een specialis om de oorzaak definitief vast te stellen en een eventuele behandeling in gang te zetten. Ga samen naar de afspraak met de arts zodat u beide weet wat er speelt en hoe de behandeling gaat verlopen. Belangrijk is dit proces samen aan te gaan.

Seks met een erectieprobleem
Wanneer er sprake van een erectieprobleem is wordt penetratie vaak moeilijk. Om goed te kunnen penetreren is het belangrijk een harde erectie te hebben. Deze kan alleen ontstaan wanneer er voldoende bloed in de penis zit.

Bij het hebben van seks met een erectieprobleem is het voorspel erg belangrijk. Knuffel, streel en masseer elkaar uitgebreid zodat er genoeg zin in seks ontstaat. Uw partner kan uw penis masseren om de doorbloeding te stimuleren.

Wanneer het nog niet (voldoende) lukt om de penis stijf te krijgen kan de Vacurex penispomp helpen. Smeer uw penis in met glijmiddel voor u deze in de penispomp inbrengt. Eventueel kan uw partner uw penis insmeren en inmasseren. De druk in de vacuümcilinder zorgt dat er weer bloed in de penis stroomt. Het bloed wordt naar de zwellichamen van de penis gestuwd. Hierdoor vullen de zwellichamen zich met bloed, zoals dat ook gebeurt tijdens het krijgen van een erectie op de natuurlijke manier. Door de verhoging van de bloedsomloop in de bloedvaten, de zenuwen, de zwellichamen en het spierweefsel van de penis ontstaat er een erectie. De drukring zorgt er voor dat het bloed niet meteen terug stroomt als de buis verwijderd wordt. Deze ring mag 30 minuten om de penis blijven zitten. Met de Vacurex penispomp is penetratie weer mogelijk.