Vacurex

Snelle en stevige erectie

Met slechts één druk op de knop of enkele pompbewegingen heeft u weer een stevige en dikke erectie zoals u dat gewend bent. Vacurex brengt de intimiteit en seksualiteit weer terug in uw leven!

Geen pillen nodig!

U hoeft geen pillen meer te slikken! U bent zuinig op uw lichaam en daarom gebruikt u liever een vacuümpomp. U blijft gezond, zonder bijwerkingen!

Duizenden geholpen

De vacuümpomp wordt al tientallen jaren met veel succes toegepast bij mannen met een erectieprobleem. Veel mannen kiezen voor Vacurex!

Blue Ribbon

Blue Ribbon wil mannen en vrouwen bewust maken van de prostaat en het risico op prostaatkanker. Om zo de kans op een snelle herkenning, genezing en overleving te vergroten. Blue Ribbon wil het onderwerp bespreekbaar maken. Prostaatkanker een plaats geven in de samenleving. Onder meer door er aandacht voor te vragen bij het grote publiek, de media en de politiek. Samen kunnen we prostaatkanker het nakijken geven. Iedere man heeft een prostaat die vroeg of laat aanleiding kan geven tot klachten. Mannen praten er niet makkelijk over, door onwetendheid of uit schaamte, maar van alle mannen die kanker krijgen is dat in één op de vijf gevallen prostaatkanker.

Erectieproblemen na de prostaat operatie komt vrij veel voor bij mannen vanaf ongeveer 50 jaar. Helaas leggen veel mannen zich neer bij het feit dat ze geen erectie meer kunnen krijgen na de operatie. Ik zeg 'helaas' omdat in veel gevallen er nog wel mogelijkheden zijn.

De feiten:
1 op de 10 mannen krijgt in zijn leven prostaatkanker.
10% van de mensen die kanker krijgen, krijgen prostaatkanker.
Prostaatkanker is de 5e van de meest voorkomende kankersoort.
Elk jaar krijgen 10.000 Nederlandse mannen prostaatkanker.
In Nederland zijn er op dit moment 90.000 mannen die prostaatkanker hebben of hebben gehad.
Per jaar overlijden 2500 mensen aan prostaatkanker.
Iedere dag sterven er meer dan 7 mannen in Nederland aan (de gevolgen van) prostaatkanker.
Prostaatkanker is de meest voorkomende kanker bij mannen.
De 10-jaarsoverleving van mannen met prostaatkanker is 72%

Bronnen: Cijfers over kanker, CBS

Blue Ribbon draagt bij aan het bespreekbaar maken van prostaatproblemen en erectieproblemen als gevolg hiervan. 'Met het overwinnen van ziektes worden we alsmaar ouder. Nu nog de kwaliteit van het ouder worden verbeteren. Dan is het ook leuk om oud te zijn.