Vacurex

Snelle en stevige erectie

Met slechts één druk op de knop of enkele pompbewegingen heeft u weer een stevige en dikke erectie zoals u dat gewend bent. Vacurex brengt de intimiteit en seksualiteit weer terug in uw leven!

Geen pillen nodig!

U hoeft geen pillen meer te slikken! U bent zuinig op uw lichaam en daarom gebruikt u liever een vacuümpomp. U blijft gezond, zonder bijwerkingen!

Duizenden geholpen

De vacuümpomp wordt al tientallen jaren met veel succes toegepast bij mannen met een erectieprobleem. Veel mannen kiezen voor Vacurex!

Heeft u een vraag over Vacurex?

Hieronder kunt u de meest gestelde vragen over de Vacurex handpomp en/of de Vacurex elektrische pomp vinden. Staat uw vraag er niet tussen en heeft u vragen over Vacurex? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestellen

Ik gebruik de erectiepomp nu enkele maanden en het lijkt of mijn penis dikker en langer wordt. Kan dat kloppen of moet ik stoppen met de erectiepomp?

Nee u hoeft niet te stoppen met de erectiepomp. Het vacuüm in de penis pomp zorgt na verloop van tijd dat de sponscellen een beetje ruimer van elkaar komen te liggen. Hierdoor zal de penis makkelijker en sneller vullen met bloed waardoor de erectie ontstaat.

Heb je een verwijzing van een arts nodig voor de medische vacuümpomp?

Nee voor de aanschaf van een vacuümpomp heeft u geen recept of verwijzing van een arts nodig.

Ik heb een prostaat operatie ondergaan en kan geen erectie meer krijgen. Kan de erectiepomp mij helpen om een erectie zodat ik weer seks kan hebben?

Ja, in 90% van de gevallen zorgt de erectiepomp er voor dat de penis zich weer vult met bloed en zo voldoende hard is om te penetreren.

Ik ben impotent maar krijg ik met de erectiepomp weer een erectie die net zo hard is als toen ik jong was?

Verwacht niet dat alles weer het oude wordt als u impotent bent. Maar de erectiepomp zal er wel voor zorgen dat u weer geslachtsgemeenschap kunt hebben.

Kunnen mensen met een verlamming of dwarslaesie een erectie krijgen met de Vacurex erectiepomp?

Ja, in 90% van de gevallen zorgt de erectiepomp er voor dat de penis zich weer vult met bloed en zo voldoende hard is om te penetreren.

Kan ik een erectiepomp gebruiken als ik een sluitspierprothese heb?

Ja, een erectiepomp kan veilig gebruikt worden als u een sluitspierprothese heeft.