Vacurex

Snelle en stevige erectie

Met slechts één druk op de knop of enkele pompbewegingen heeft u weer een stevige en dikke erectie zoals u dat gewend bent. Vacurex brengt de intimiteit en seksualiteit weer terug in uw leven!

Geen pillen nodig!

U hoeft geen pillen meer te slikken! U bent zuinig op uw lichaam en daarom gebruikt u liever een vacuümpomp. U blijft gezond, zonder bijwerkingen!

Duizenden geholpen

De vacuümpomp wordt al tientallen jaren met veel succes toegepast bij mannen met een erectieprobleem. Veel mannen kiezen voor Vacurex!

Heeft u een vraag over Vacurex?

Hieronder kunt u de meest gestelde vragen over de Vacurex handpomp en/of de Vacurex elektrische pomp vinden. Staat uw vraag er niet tussen en heeft u vragen over Vacurex? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestellen

Zijn de Vacurex pompen veilig in gebruik?

De vacuümpomptheorie wordt in de medische wereld gebruikt en is hiervoor algemeen geaccepteerd en veilig bevonden. In medische literatuur staan veel aanbevelingen over deze medicamenteuze behandeling voor patiënten met erectiestoornissen. De Vacurex vacuümpomp is geheel onschuldig in gebruik.

Kan te lang door pompen schadelijk zijn voor mijn penis?

De Vacurex pomp is volledig veilig in gebruik. Er kan geen schade aangebracht worden aan de penis. Bij het eerste gebruik raden wij aan het pompen langzaam op te bouwen. Pomp eerst drie keer en laat het bloed weer uit de penis stromen. Wacht 10 seconde en herhaal dit. Stop met pompen als het niet fijn voelt, laat de penis even tot rust komen en ga daarna weer langzaam verder.

Ontstaan er bijwerkingen door het gebruik van de Vacurex pompen?

Er ontstaan door het gebruik van de pompen geen bijwerkingen. De zwellichamen vullen door het gebruik van de Vacurex zich met bloed, zoals dat ook gebeurt tijdens de natuurlijke manier van het krijgen van een erectie. Door de verhoging van de bloedsomloop in de bloedvaten, de zenuwen, de zwellichamen en het spierweefsel van de penis ontstaat er een erectie op een natuurlijke manier. De Vacurex vacuümpomp is geheel onschuldig in gebruik.

Hoe lang mag de drukring blijven zitten?

Na de seks dient de drukring zo snel mogelijk verwijderd te worden. Pas ook op dat u niet in slaap valt met de drukring nog om uw penis. Wij adviseren de drukringen niet langer dan 30 minuten om de penis te houden. Eventueel kunt u de penis daarna langzaam slap laten worden en het bloed terug laten lopen. Na enige tijd kunt u de penis weer opnieuw tot een erectie pompen.

Ik gebruik de erectiepomp nu enkele maanden en het lijkt of mijn penis dikker en langer wordt. Kan dat kloppen of moet ik stoppen met de erectiepomp?

Nee u hoeft niet te stoppen met de erectiepomp. Het vacuüm in de penis pomp zorgt na verloop van tijd dat de sponscellen een beetje ruimer van elkaar komen te liggen. Hierdoor zal de penis makkelijker en sneller vullen met bloed waardoor de penis groter wordt.