Vacurex

Snelle en stevige erectie

Met slechts één druk op de knop of enkele pompbewegingen heeft u weer een stevige en dikke erectie zoals u dat gewend bent. Vacurex brengt de intimiteit en seksualiteit weer terug in uw leven!

Geen pillen nodig!

U hoeft geen pillen meer te slikken! U bent zuinig op uw lichaam en daarom gebruikt u liever een vacuümpomp. U blijft gezond, zonder bijwerkingen!

Duizenden geholpen

De vacuümpomp wordt al tientallen jaren met veel succes toegepast bij mannen met een erectieprobleem. Veel mannen kiezen voor Vacurex!

Hoe gebruikt u de Elektrische pomp?

De elektrische vacuümpomp van Vacurex is een medisch apparaat van zeer hoge kwaliteit. Deze elektrische vacuümpomp krijgt binnen enkele minuten iedere penis in stijve toestand. Ongeacht het erectie probleem dat u heeft. Waar pillen en crèmes niet meer werken zorgt Vacurex voor een langdurig harde erectie.

Vacurex maakt namelijk gebruik van een natuurkundig fenomeen: 'overdruk' en 'onderdruk'. De onderdruk in de vacuümcilinder zorgt dat het bloed weer in uw penis stroomt. Hierdoor vullen de zwellichamen zich weer met bloed zoals dat ook gebeurt tijdens de natuurlijke manier van het krijgen van een erectie. De drukring zorgt dat het bloed niet gelijk weer terug stroomt als u de vacuümcilinder verwijdert.

Erectie proces

Het krijgen van een erectie is een proces waarbij er complexe veranderingen in de spieren, zenuwen en bloedvaten van de penis plaatsvinden. Normaal krijgt een man een erectie als hij aan seks denkt en/of als hij seksueel gestimuleerd wordt. De prikkelingen en de stimulatie zorgt ervoor dat het zenuwstelsel die van de ruggenmerg naar de genitaliën leidt, signalen afgeven aan de zwellichamen van de penis. De bloedvaten die de penis van bloed voorzien, worden dan groter zodat het bloed in de penis stroomt en de erectie ontstaat. Het bloed wat naar de penis wordt gepompt zorgt ervoor dat deze groot, lang en stevig wordt. Helaas zijn er veel mannen die last hebben van erectiestoornissen en waarbij het erectieproces niet op een natuurlijke manier valt te bewerkstelligen. Deze mannen krijgen met behulp van Vacurex een langdurige, grotere en stevigere erectie. De vacuümpomp is ontwikkeld in Azië en wordt daar al tientallen jaren met succes op mannen met erectieproblemen toegepast.

Vacuümpompen in de medische wereld
De vacuümpomp theorie wordt in de medische wereld gebruikt en is hiervoor algemeen geaccepteerd en veilig bevonden. Met de komst van deze vacuümpompen heeft ook de huisarts nieuwe therapeutische mogelijkheden gekregen om erectiestoornissen zelf te behandelen. In medische literatuur staan veel aanbevelingen over deze medicamenteuze behandeling voor patiënten met erectiestoornissen. Met behulp van Vacurex kunnen gebruikers een normale erectie krijgen en hierdoor een bevredigende geslachtsgemeenschap hebben. Een vacuümpomp is geheel onschuldig in gebruik. Er zijn geen operatieve ingrepen meer nodig voor het oplossen van erectieproblemen! Perspompen zijn een geweldige manier om de erectie weer op te wekken. Dit goedwerkende concept heeft duizenden mannen geholpen aan een betere erectie.

Bestellen
Elektrischepomp

Geen operatieve ingreep nodig

Door Vacurex te gebruiken zult u merken dat u een normale erectie kunt krijgen en hierdoor een bevredigend seksleven kunt hebben.

klantervaringen
Handleiding