Vacurex

Snelle en stevige erectie

Met slechts één druk op de knop of enkele pompbewegingen heeft u weer een stevige en dikke erectie zoals u dat gewend bent. Vacurex brengt de intimiteit en seksualiteit weer terug in uw leven!

Geen pillen nodig!

U hoeft geen pillen meer te slikken! U bent zuinig op uw lichaam en daarom gebruikt u liever een vacuümpomp. U blijft gezond, zonder bijwerkingen!

Duizenden geholpen

De vacuümpomp wordt al tientallen jaren met veel succes toegepast bij mannen met een erectieprobleem. Veel mannen kiezen voor Vacurex!

Heeft u een vraag over Vacurex?

Hieronder kunt u de meest gestelde vragen over de Vacurex handpomp en/of de Vacurex elektrische pomp vinden. Staat uw vraag er niet tussen en heeft u vragen over Vacurex? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestellen

Heeft u een vraag over Vacurex?

Hieronder kunt u de meest gestelde vragen over de Vacurex handpomp en/of de Vacurex elektrische pomp vinden. Staat uw vraag er niet tussen en heeft u vragen over Vacurex? Neem dan contact op met onze klantenservice.

De meest gestelde vragen

Zijn de Vacurex pompen veilig in gebruik?

De vacuümpomptheorie wordt in de medische wereld gebruikt en is hiervoor algemeen geaccepteerd en veilig bevonden. In medische literatuur staan veel aanbevelingen over deze behandeling voor patiënten met erectiestoornissen. De Vacurex vacuümpomp is geheel onschuldig in gebruik.

Kan te lang door pompen schadelijk zijn voor mijn penis?

De Vacurex pomp is volledig veilig in gebruik. Er kan geen schade aangebracht worden aan de penis. Bij het eerste gebruik raden wij aan het pompen langzaam op te bouwen. Pomp eerst drie keer en laat het bloed weer uit de penis stromen. Wacht 10 seconde en herhaal dit. Stop met pompen als het niet fijn voelt, laat de penis even tot rust komen en ga daarna weer langzaam verder.

Ontstaan er bijwerkingen door het gebruik van de Vacurex pompen?

Er ontstaan door het gebruik van de pompen geen bijwerkingen. De zwellichamen vullen door het gebruik van de Vacurex zich met bloed, zoals dat ook gebeurt tijdens de natuurlijke manier van het krijgen van een erectie. Door de verhoging van de bloedsomloop in de bloedvaten, de zenuwen, de zwellichamen en het spierweefsel van de penis ontstaat er een erectie op een natuurlijke manier. De Vacurex vacuümpomp is geheel onschuldig in gebruik.

Hoe werkt Vacurex?

Vacurex maakt gebruik van het natuurkundige proces van 'overdruk' en 'onderdruk'. Door de lucht uit de afgesloten cilinder met de vacuümpomp te zuigen vermindert de druk in de cilinder. Het bloed wordt naar de zwellichamen van de penis gestuwd. Hierdoor vullen de zwellichamen zich weer met bloed, zoals dat ook gebeurt tijdens de natuurlijke manier van het krijgen van een erectie. Door de verhoging van de bloedsomloop in de bloedvaten, de zenuwen, de zwellichamen en het spierweefsel van de penis ontstaat er een erectie.

Voor wie is de vacuümpomp geschikt?

De vacuümpomp is geschikt voor alle mannen boven 18 jaar die moeite hebben een goede erectie te krijgen of te behouden. Ook mannen met een erectieprobleem door een verlamming of een prostaatoperatie kunnen in 90% van de gevallen weer een erectie krijgen die voldoende is om te kunnen penetreren.

Uit welke onderdelen bestaat de Vacurex elektrische pomp?

Het complete Vacurex elektrische pomp pakket bestaat uit:

  • Een etui
  • Witte Kegel
  • Cilinder
  • 3 elastische drukringen
  • 2 maatringen van rubber
  • Elektrische pomp

Hoe zet ik de de pomp in elkaar? Hoe breng ik de pomp aan?

Voor het in elkaar zetten en het aanbrengen van de Vacurex pomp kunt u de video op de homepagina bekijken. Ook kunt u de Vacurex handleiding downloaden.

Hoe maak ik de Vacurex pompen schoon?

Alle onderdelen zijn makkelijk schoon te houden door ze met lauw water af te nemen. Denk er wel om dat de elektrische pomp alleen van de buitenkant nat wordt, en dat de binnenkant droog blijft.

Ik heb zo hard gepompt dat de hendel van het pompje is afgebroken. Valt dat onder de garantie?

Onze pompen zijn van goede kwaliteit en kunnen een leven lang mee gaan als u de pomp met beleid gebruikt. U hoeft niet hard te pompen, des gewenst pompt u een keer extra. Als u de pomp onjuist of voor andere zaken gebruikt dan om de erectie op te wekken kan de pomp stuk gaan. U verliest dan ook het recht op garantie.

Ik krijg de drukring niet om de cilinder

Om de drukring gemakkelijk om de cilinder te krijgen plaatst u de kegel op de cilinder. Smeer de kegel en de cilinder in met glijmiddel en schuif de ring via de kegel over de koker.

Past de erectiepomp om iedere penis?

Ja de cilinder is groot genoeg voor iedere penis. Er worden verschillende maten afsluitringen bij de vacuümpomp geleverd voor een smalle of brede penis.

De drukring die ik over mijn penis moet trekken om te zorgen dat ik mijn erectie behoud is stuk getrokken. Kan ik hier nieuwe voor bestellen?

Ja op de bestelpagina kunt u de drukringen bestellen en afrekenen. De onderdelen worden dan direct naar u toe gestuurd.

Welke maat drukring moet ik gebruiken?

Er worden verschillende maten drukringen bij de vacuümpomp geleverd. Probeer de verschillende ringen uit om te kijken wat voor u het beste resultaat geeft. Bij het gebruik van een te grote ring kan er bloed uit de penis terug stromen waardoor de erectie niet lang genoeg aanhoudt.

Hoe lang mag de drukring blijven zitten?

Na de seks dient de drukring zo snel mogelijk verwijderd te worden. Pas ook op dat u niet in slaap valt met de drukring nog om uw penis. Wij adviseren de drukringen niet langer dan 30 minuten om de penis te houden. Eventueel kunt u de penis daarna langzaam slap laten worden en het bloed terug laten lopen. Na enige tijd kunt u de penis weer opnieuw tot een erectie pompen.

Ik gebruik de erectiepomp nu enkele maanden en het lijkt of mijn penis dikker en langer wordt. Kan dat kloppen of moet ik stoppen met de erectiepomp?

Nee u hoeft niet te stoppen met de erectiepomp. Het vacuüm in de penis pomp zorgt na verloop van tijd dat de sponscellen een beetje ruimer van elkaar komen te liggen. Hierdoor zal de penis makkelijker en sneller vullen met bloed waardoor de erectie ontstaat.

Heb je een verwijzing van een arts nodig voor de medische vacuümpomp?

Nee voor de aanschaf van een vacuümpomp heeft u geen recept of verwijzing van een arts nodig.

Ik heb een prostaat operatie ondergaan en kan geen erectie meer krijgen. Kan de erectiepomp mij helpen om een erectie zodat ik weer seks kan hebben?

Ja, in 90% van de gevallen zorgt de erectiepomp er voor dat de penis zich weer vult met bloed en zo voldoende hard is om te penetreren.

Ik ben impotent maar krijg ik met de erectiepomp weer een erectie die net zo hard is als toen ik jong was?

Verwacht niet dat alles weer het oude wordt als u impotent bent. Maar de erectiepomp zal er wel voor zorgen dat u weer geslachtsgemeenschap kunt hebben.

Kunnen mensen met een verlamming of dwarslaesie een erectie krijgen met de Vacurex erectiepomp?

Ja, in 90% van de gevallen zorgt de erectiepomp er voor dat de penis zich weer vult met bloed en zo voldoende hard is om te penetreren.

Kan ieder glijmiddel gebruikt worden in combinatie met de vacuümpomp?

In principe kan ieder glijmiddel gebruikt worden, dit brengt geen schade toe aan de pomp. Wel kan een glijmiddel van mindere kwaliteit het gebruiksgemak verminderen. Wij raden daarom aan om een goed glijmiddel te gebruiken zoals VacuGlide, deze is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de vacuümpomp. Let op: niet ieder glijmiddel is ook geschikt in combinatie met het gebruik van een condoom. Het kan het latex oplossen.