Vacurex

Snelle en stevige erectie

Met slechts één druk op de knop of enkele pompbewegingen heeft u weer een stevige en dikke erectie zoals u dat gewend bent. Vacurex brengt de intimiteit en seksualiteit weer terug in uw leven!

Geen pillen nodig!

U hoeft geen pillen meer te slikken! U bent zuinig op uw lichaam en daarom gebruikt u liever een vacuümpomp. U blijft gezond, zonder bijwerkingen!

Duizenden geholpen

De vacuümpomp wordt al tientallen jaren met veel succes toegepast bij mannen met een erectieprobleem. Veel mannen kiezen voor Vacurex!

Reserveonderdelen bestellen

U kunt voor uw vacurex pomp bij ons losse onderdelen bestellen. Deze producten zijn alleen bruikbaar op reeds geleverde vacurex pompen.

Na verloop van tijd slijten de drukringen door het gebruik. De oude bruine drukringen die bij de pomp zaten zijn niet meer leverbaar. Hiervoor zijn er transparante ringen gekomen van betere kwaliteit. De ringmaat in ruststand komt niet overeen met de oude. Omdat de nieuwe ringen verder kunnen oprekken is de begin maat kleiner. Hieronder ziet u wat de oude maat is en welke nieuwe maat deze vervangt.

Oude drukring 21 mm, nieuwe drukring 14 mm
Oude drukring 18 mm, nieuwe drukring 10 mm
Oude drukring 15 mm, nieuwe drukring 8 mm

Bestellen